Alors! Maintenant je suis tata Ilse ? Zooo blij en trots. Mijn broer (Dagmar) en zijn vriendin (Nancy) hebben zoontje Nolan ter wereld gebracht. Nancy, de powervrouw, heeft dat natuurlijk gedaan maar mijn broer was er, als topondersteuner, ook bij.

Pake, beppe en ik konden niet wachten om er samen heen te gaan, maar dat liep even anders. Helaas lukte het vrienden van mijn ouders, Ton en Willemien, niet om op korte termijn de villa tijdelijk over te nemen. We besloten dat ik eerst naar Nederland af zou reizen om daarna afgewisseld te worden door pake en beppe. Wat heb ik een mooie paar dagen gehad in Leeuwarden. De liefde die je in het huis van Dagmar en Nancy voelde samen met Nolan en Midas (het zoontje van Nancy). Nolan die zo relaxed en zen is. Zijn bijnaam…Boeddha. En trots op mijn broer om hem als papa bezig te zien. En ook zo mooi om mijn ouders te zien stralen dat ze uiteindelijk toch pake en beppe zijn geworden…Wie had dat nog gedacht!

Ook was het fijn om vrienden in Groningen te zien en neef Hayo. Bedankt Gea en Anneke voor de fijne slaapplek!

En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan, maar er is natuurlijk nog veel meer gebeurd de afgelopen weken. Samen met Willemien heb ik de villa overgenomen voor 4 dagen, omdat mijn ouders in Nederland waren. Laten we zeggen dat het een mooie en bijzondere ervaring was. Elke dag van 6 uur ’s morgens tot middernacht ben je de hele dag op de been. Van het verzorgen van het ontbijt (jaja met het bereiden van verse eitjes), tot het vele poetsen,  inchecken, klaarstaan voor de gasten, bijhouden van zwembad/sauna/jacuzzi en de ‘problemen’ oplossen. Je staat de hele dag aan. Op het moment dat je gaat zitten gebeurt er wel weer wat…Maar ik moet zeggen… het was wel een soort van verslavend. Je best doen om je gasten zo perfect mogelijk het vakantie én huisgevoel te laten geven, zoals mijn ouders dat ook altijd doen. Gelukkig waren de gasten ook blij genoeg met Willemien en mij om nog een keer terug te komen… En daar doe je het uiteindelijk toch allemaal voor.

Ik moet er wel bijzeggen, De gasten die al vaker over de vloer kwamen waren ook erg blij om mijn ouders weer te zien:)

Ondertussen ben ik de draad weer aan het oppakken voor mijn eigen toko. Want dat moet ook van de grond komen! Nu ben ik veel bezig met het schrijven van programma’s, het maken van afspraken en het sleutelen aan de website….Gelukkig heb ik op afstand vriend Ricky voor het website-gedeelte want wat is dat een crime voor mij zeg! Ik zal jullie verdere details besparen… Laten we het erop houden dat ik weinig intelligentie voor website beheer heb…of zoiets?

Heb ik trouwens al verteld dat ik een hele leuke buurvrouw heb? Lisah is Zweeds en woont hier al 11 jaar. We hebben al gezellig een drankje gedaan en zullen dat vaker doen?

Oh ja en en provider Orange uit mijn vorige blog…Het bleek niet bij hun te liggen, maar hier in huis was er een kabel kapot…Na heeel veeel gedoe is na dik 2 maanden alles in werking! Ik zeg sorry Orange?

Nu eerst het hele weekend aan de slag in de villa en tussendoor met eigen voorbereidingen bezig. Dinsdag naar een van de mooiste stranden aan de Cote d’Azur samen met Franse vriend Jamal:)

À bientôt!

Ilse

Categorieën: blog

1 reactie

Anneke · 01/08/2020 op 14:37

Wat super leuk Ilse on steeds weer je blog te lezen!!! We vonden het super om je weer even in Nederland te zien! En te mogen ontvangen! Je bent hier altijd welkom? wij komen in Oktober naar de Villa van je ouders om 1 of 2 nachtjes te slapen en te genieten van al het moois daar! En zijn natuurlijk ook reuze benieuwd naar jouw villa!! Succes met je voorbereidingen en met alles wat je doet! Hopelijk kunnen je activiteiten snel van start gaan!!! Liefs Anneke en Gea

Reacties zijn gesloten.