Wil je de Côte d’Azur en de Provence ontdekken? Dan ben je bij Vivez le Sud aan het goede adres. Met Vivez le Sud neem ik je mee langs zee en naar de prachtige achterlanden van de Provence.

Na jarenlang projectleider te zijn geweest van binnen- en buitenlandse kunst- en cultuurprojecten werd het tijd voor een nieuwe start. Dat het een avontuur aan de Côte d’Azur  zou worden is voor mij een logische stap. Mijn ouders hebben hier het verblijf Villa Perle de la Mer in St Aygulf waar ik vaak was en het begon steeds meer te kriebelen om mij permanent aan de Riviera te vestigen. Diverse gesprekken inspireerden mij om Vivez le Sud op te zetten.

Naast zon, zee en heerlijke stranden zijn we steeds vaker op zoek naar actieve en originele trips. Op zoek naar avontuur door nieuwe plekken en ervaringen delen met elkaar.  Met Vivez le Sud spring ik hierop in!

Vivez le Sud laat beleven! Vivez le Sud laat je de Côte d’Azur en de Provence ervaren, voelen en ontdekken met originele activiteiten en dagtrips. Met persoonlijk aandacht, warme sfeer, kwaliteit en originaliteit biedt Vivez le Sud een zorgeloze tijd met bijzondere belevenissen.

Samen met Villa Perle de la Mer organiseert Vivez le Sud groepsreizen voor families, vrienden en bedrijven. Deze reizen worden aangekleed met (halve) dagtrips, ontbijt en diners. Wil je eilandhoppen, een wijn-tour of de prachtige natuur bij Gorge du Verdon beleven? Het kan allemaal met groepsreizen op maat! Tijdens deze groepsreizen verblijf je direct aan de Middellandse Zee in Villa Perle de la Mer.

Ben je al aan de Riviera en wil je samen de omgeving ontdekken? Vivez le Sud biedt (halve) dag-arrangementen om nooit te vergeten. Van culinaire en culturele dagtrips tot sportieve dagjes uit in de bergen, op zee of op de golfcourt.

Beleef de Côte d’Azur en de Provence met Vivez le Sud!