Wil je op avontuur tijdens je vakantie aan de zonnige Côte d’Azur? Wij zitten al vol met ideeën over trips voor jou! Hieronder alvast enkele voorbeelden ter inspiratie.

Health, wellness and sailing

We zien samen de zon opkomen tijdens een uurtje pilates op het strand, waarna we lekker gaan ontbijten. Na het ontbijt bewandelen we samen een stukje douanier route. Wees voorbereid want dat betekent klimmen en klauteren langs de rotsachtige kust van de Côte d’Azur. Is dat te veel inspanning voor je? Ga dan lekker relaxen met een rondje sauna, hamam, jacuzzi en een heerlijke massage. Rond het middaguur schuiven we aan voor een gezonde lunch in de villa, waarna we in de loop van de middag de zee opgaan voor een mooie (zeil)boottocht langs de kust van de Franse Riviera. We sluiten de dag af met een diner bij de villa.

Culinaire dag

Na het ontbijt stappen we in de deux-chevaux voor een culinaire tour door de binnenlanden van de Provence. We rijden naar de Provence Verdon waar we in de ochtend honing en lavendel boerderijen bezoeken. Lunchen doen we met een meegebrachte picknick midden prachtige natuur van de Verdon. ’s Middags krijgen we een rondleiding en wijnproeverij bij een prachtig wijndomein, waarna we met de deux-chevaux terug rijden naar de villa. Een uitgebreid drie gangen diner wordt vergezeld met een bijzondere wijnproeverij aan huis.

Sportief dagje uit

We gaan sportief doen! We worden wakker met een uurtje pilates op het strand met aansluitend het ontbijt in de villa. Samen vertrekken naar de mooie rots van het nabijgelegen Roquebrune voor… een ochtendje rotsklimmen! Lunchen doen we in een mooie bistro in de buurt van Roquebrune. ‘s Middags maken we een mooie kanotocht over de rivier d ‘Argens om aan het eind van de middag terug te keren naar de villa voor een drankje en gezellig diner.