Wil je op pad tijdens je vakantie aan de zonnige Côte d’Azur? Wij hebben de leukste zomeractiviteiten voor jou!

Sail away met La Brigante

Beleef een prachtige zeiltocht langs de kust van de Côte d’Azur. Kapitein Edmond en zijn crew verwelkomen je op La Brigante en onderweg hoor je alles over de historie, geologie en geografie van de omgeving. Je ontdekt het reilen en zeilen van het schip en krijgt de kans het roer over te nemen! La Brigante heeft drie zeiltochten op het programma. Meer informatie.

Duik in de onderwaterwereld!

Ervaar de schoonheid van de diepere wateren van de Middellandse Zee met de leukste wateractiviteiten van Aquatic Rando. Ga voor je eerste duik en laat je meevoeren door de rust en pracht van het onderwaterlandschap, laat je leiden door een gids bij een bijzondere snorkeltour of ga samen op avontuur en vind de schat van Aquatic Rando! Meer informatie.

Heerlijke wijntours

Azur Wine Tours neemt je mee op reis naar het hart van de wijngaarden van de Provence. Tijdens de wijntour zal de gids je vele onvergetelijke momenten bezorgen. Je ontdekt de mooiste landgoederen en kastelen en proeft heerlijke wijnen.

Wil je de wijnen vanuit je vakantiehuis ontdekken? Azur Wine Tours brengt de wijnen en smaken van de Provence bij jou thuis met drie soorten wijnproeverijen. Meer informatie.

E-surfen voor iedereen!

Surfer of beginner? Kom en ervaar de sensatie van het E-surfen op zee! Kies voor het elektrisch surfboard of vlieg over het water met de elektrische foil. Deze nieuwe watersport is ideaal voor iedereen. Voor jong en oud, families, samen of alleen. Ga met de crew de zee op, beleef het plezier van het E-surfen en geniet van de prachtige omgeving aan de kust. Meer informatie.

Beleef de mooiste stadswandelingen

Laat je verrassen door gids Caroline en ga mee met een prachtige stadswandeling door het Saint Tropez van Brigit Bardot, het vestingstadje Grimaud of Les Arcs aan de rivier l’Argens. Ontdek de historie, architectuur en cultuur van deze bijzondere dorpen in het Franse zuiden. De gids vertelt je alles over het verleden, het heden en deelt de mooiste verhalen. Caroline heeft drie wandelingen op haar programma. Meer informatie.

Watervertier met Water Glisse Passion

Water Glisse Passion biedt drie arrangementen 100% vol waterplezier. Geniet van een mooie dag vol watersport met kajaks, stand up paddles en waterfietsen. Wil je een beetje extra? De Funtube is er voor de meer avontuurlijke gasten onder ons! Meer informatie.

Ontdek Château d’Astros

Onder de zon van de Provence ligt het Château d’Astros. Een wijndomein van 600 hectare, genesteld in de glooiende heuvels van de Var. Vanaf de 13e eeuw kent de geschiedenis van het domein een opeenvolging van Tempeliers en Malta Ridders. Sinds 9 generaties is de welvarende familie de Maurel in het bezit van het domein.

Astros nodigt je uit om de magie van deze prachtige plek, met haar Provençaalse elegantie, te ervaren en heeft daarvoor 2 wijntours in de aanbieding. Meer informatie.

Kanoën bij La Base du Rocher 5+

Aan de voet van de prachtige rots van Roquebrune-sur-Argens en in het hart van het natuurgebied de la Basse Vallée de l’Argens liggen de kano’s van La Base du Rocher voor jou klaar voor een rustgevende kanotocht. Meer informatie.

Kanotocht op l’Argens 12+

La Base des Arcs heet je van harte welkom op haar schaduwrijke natuurpark aan de rivier de Argens in Les Arcs. Een ideale uitvalsbasis voor een avontuurlijke kano-kajak tocht. Meer informatie.

Fietsplezier in l’Esterel

Huur een E-mountainbike en geniet van een prachtige fietstocht door het Esterel gebergte. Moovbike biedt je de mooiste routes door de bossen en over het massief, die leiden naar geweldige uitzichten over zee. Maak een stop voor een lunch in de natuur en ervaar de rust en schoonheid van l’Esterel. Meer informatie.

Op pad met Taksea

Stap op de boot met Taksea en ontdek de mooiste plekken aan de Côte d’Azur vanaf de zee! Ontmoet dolfijnen en walvissen bij Sanctuaire Pelagos, ga mee naar de 3 caps bij Saint Tropez en picknick op een prachtig wit strand. Of bezoek de Lérins eilanden met haar klooster en wijngaarden. Taksea neemt je mee op avontuur! Meer informatie.

Pilates op locatie

Heerlijk op vakantie in het zonnige zuiden van Frankrijk. Genietend van de zon, het strand en de zee. Maar… al liggend op het strand denk je soms “Ik heb wel zin in wat beweging…”. Dat kan geregeld worden! Vivez le Pilates nodigt je uit voor een pilates les aan zee of bij jouw vakantiehuis. Meer informatie.