Samen op vakantie

Gezellig met de familie, vrienden of met je collega’s op vakantie aan de Cote d’Azur? Gezellig met de familie, vrienden of met je collega’s op vakantie aan de Cote d’Azur? Wij bieden een volledig verzorgde reis van 7 nachten inclusief ontbijt en drie diners inclusief toeristenbelasting. Samen kleden we de reis aan met drie (halve) dagtrips. Wat dacht je van een sunset boottrip met afsluitende barbecue of op avontuur bij het natuur fenomeen Gorge du Verdon? Een wijn tour in mini-mokes of een sportief dagje aan zee? Wij regelen het voor jou! Voorbeelden van activiteiten vind je hier.

Wil je een langer of korter verblijf, uitgebreide dagtrips of kleine activiteiten? Dat kan allemaal! Samen maken we een reis op maat.

Het verblijf

Villa Perle de la Mer in het kustplaatsje St. Aygulf is het vakantieverblijf. Dit is een moderne en huiselijke villa met uitzicht over de Middellandse Zee. Gastheer en gastvrouw Wim en Tiny Veneklaas zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Geniet van de opkomende zon die de zee laat glinsteren tijdens het uitgebreide ontbijt op het grote buitenterras. Het buitenzwembad, jacuzzi, sauna en hamam zorgen voor de nodige ontspanning voor iedereen.  

Kamers en prijzen

De villa is geschikt voor maximaal negentien personen en heeft acht moderne en lichte kamers met douche/bad en toilet. De kamers zijn verdeeld over drie verdiepingen en verschillen in afmeting, terras en uitzicht. Daardoor hebben de kamers diverse prijzen.

De gemiddelde prijs per persoon per nacht is € 135,- inclusief ontbijt, twee 3-gangen diners, koffie/thee en toeristenbelasting. Op basis van kamergebruik door twee personen en een verblijf van 7 nachten. Afhankelijk van de kamer wordt een korting/toeslag doorberekend.

In overleg is een korter/langer verblijf altijd mogelijk.

St Aygulf

St. Aygulf is een gezellig kustdorp tussen Nice en St. Tropez, vlakbij de populaire stad St. Raphael. Het dorp heeft mooie baaien en de omringende heuvels bieden prachtig uitzicht over zee. Het plaatsje heeft diverse restaurants, winkels een jachthaven en een authentiek dorpsplein waar twee keer per week een grote Provençaalse markt is. Kortom genoeg te doen in en om St. Aygulf.

Alles op een rij
De prijs is inclusief:

  • Overnachting p.p.p.n. op basis van kamergebruik door 2 personen en op basis van verblijf van 7 nachten.
  • Ontbijt
  • Twee 3-gangen diners
  • Gebruik van zwembad, sauna, jacuzzi en hamam
  • Koffie/thee
  • Wifi
  • Toeristenbelasting

De prijs is exclusief:

  • Het vervoer naar de vakantiebestemming Villa Perle de la Mer
  • (Halve) dagtrips (minimale afname 3 trips bij verblijf van een week)
  • Lunch