Brengt je in beweging

Een leven lang bewegen…Steeds meer mensen doen eraan. Actief worden en blijven levert een positieve bijdrage aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid van mensen, jong en oud. Voor een actieve levensstijl kiest iedereen zijn eigen weg. De één sport het liefst in groepsverband terwijl een ander voor het krachthonk of zwemmen kiest. Ook een body and mind sport als pilates wordt steeds populairder. Waarom is dat? Dit soort lichaamsbeweging is gericht op geestelijke en lichamelijke balans en daarmee op het algemeen welzijn van mensen. In deze drukke samenleving, vol afspraken, verwachtingen en eisen, zoeken mensen steeds meer bewust naar dit evenwicht bij henzelf. Pilates is hiervoor uitermate geschikt.

Pilates is een trainingsmethode die de kracht, flexibiliteit, evenwicht en coördinatie van het lichaam verbetert. Bovendien neemt het stress weg, verbetert de concentratie én algemene gezondheid. Van jong tot oud, van erg lenig tot minder soepel, van mobiel tot minder mobiel. Pilates is voor iedereen!

Met Vivez le Pilates stimuleer ik lokale bewoners én toeristen actief te zijn door pilateslessen op locatie te volgen. De lessen zijn in de omgeving van Saint Aygulf en Saint Raphael aan de Côte d’Azur. Op het strand, op campings en op afspraak bij jouw (vakantie)huis. Bij Vivez le Pilates begin je de dag goed of sluit je de dag af met pilates aan zee. Als gediplomeerd pilates instructeur neem ik jong, oud, ervaren en onervaren mee in een leuke pilates belevenis.

De lessen

Pilates bestaat uit een reeks van matoefeningen waarbij alle spiergroepen worden getraind en er gewerkt wordt aan het bewegen vanuit de kern van het lichaam ‘the core’. Naast de klassieke matoefeningen werken we ook met attributen zoals de bal, de pilatesring of lichte gewichten. Kortom samen gaan we  bewegen aan zee!

Wil je een les meemaken of meerdere volgen? Dat kan! De les duurt 1 uur en is € 15,- per persoon. De lesdagen en tijden zijn flexibel, dus heb je interesse? Neem dan contact op met Ilse Veneklaas, tel: +33 (0) 6 477 692 78, mail: info@vivezlepilates.com.

Graag tot snel!

Ilse Veneklaas