L’Esterel

Geniet van een tocht langs de Calanques van de l’Esterel. Vaar mee langs het Massief, Île d’Or, Cap Dramont, Île des Vieilles en ontdek de verborgen grotten en kreken. Neem een duik in zee en ervaar de onderwaterwereld met de snorkel.

Tijd 2,5 uur

Prijs € 55,- (tot 12 jaar € 35,-)

Incl. drinken en snorkeluitrusting.

Dolfijnen en walvissen

De gids neemt je mee naar Sanctuaire Pelagos en vertelt je alles over dit beschermd natuurgebied waar dolfijnen en walvissen leven. Je krijgt de kans deze mooie dieren te spotten tijdens deze bijzondere trip.

Tijd 3,5 uur

Prijs € 120,- (8 tot 12 jaar € 80,-)

Incl. drinken en binoculair.

De drie Caps

Ga op avontuur naar de ongerepte natuur langs de kunst bij Saint Tropez. Ontdek de drie grotten en waan je op een onbewoond eiland met haar witte stranden tijdens de picknick. Maak een wandeling, ga snorkelen of paddle-boarden en geniet van deze heerlijke dag.

Tijd 6,5 uur

Prijs € 120,- (tot 12 jaar € 80,-)

Incl. eten/drinken, paddle-, snorkeluitrusting en parasols.

Saint Tropez

Bezoek Saint Tropez vanaf zee! Ga van boord in de haven van dit historische dorpje en flanneer langs de jachten, door de smalle straatjes en over de markt. Na afloop vaar je door de kanalen van Port Grimaud en neem je een duik in de azuurblauwe zee.

Tijd 4 uur

Prijs € 75,- (tot 12 jaar € 40,-)

Incl. drinken en snorkeluitrusting. Optioneel rondleiding met gids.

Lérins eilanden

Maak kennis met de Lérins eilanden voor de kust van Cannes. Bezoek het privé eiland Île St. Honorat, dat al 16 eeuwen behoort tot een gemeenschap van monniken. Bewonder het klooster, de wijgaarden en de mediterrane tuin op deze oase van rust. Na afloop neemt de gids je mee naar Mount Esterel om te zwemmen in zee.

Tijd 4 uur

Prijs € 75,- (tot 12 jaar € 40,-)

Incl. drinken en snorkeluitrusting. Optioneel rondleiding met gids.