The Great Escape

Beleef het historische, culturele en natuurlijke erfgoed van Astros tijdens een 4×4-rondleiding door de wijngaard. Je zult genieten van een heerlijke wijnproeverij met typische lokale producten op een mooi plekje midden in de natuur.

Tijd 2 uur

Prijs

volwassenen € 36,-

11-18 jaar € 13,-

< 11 jaar gratis

3/4 wijnen worden geproefd.

Astros Adventure

Een Tempeliers Commanderij, majestueuze aquaducten en een kapel uit de 17e eeuw…Stap in de 4×4 en ontdek betoverende plekken, bronnen van legendes die de geheimen van het landgoed laten zien. Het avontuur wordt afgesloten met een proeverij van 3 wijnen in onze wijnkelder.

Tijd 1 uur en 45 min.

Prijs

Volwassenen € 24,-

11-18 jaar € 12,-

< 11 jaar gratis

Oenologische workshops

Beleef een bijzondere proeverijworkshop bij de Commanderie d’Astros. Verdiep uw kennis van de oenologie en proef de specifieke smaak van Côtes-de-Provence- en Var-wijnen. Onder het genot van een prachtig uitzicht met wijn en kaas neemt de gids u mee op ontdekkingstocht.

Tijd 2 uur

Prijs

Volwassenen € 70,-

The Gourmet Break

Maak een mooie wandeling in de natuur op het landgoed van Chateau d’Astros. ‘Take a Break’ en geniet van een aperitief midden in de natuur. De rugzak met wijn en een heerlijke hapje staat voor u klaar!

Tijd nvt

Prijs

Volwassenen/kinderen € 17,50

De Astros wijntour

Beleef de  rondleiding door het land van Astros, in het hart van het historische erfgoed van de Provence en de herinneringen aan Marcel Pagnol in “Le Château de ma Mère”. Ontdek de wijn bereidingsmethoden van Astros en geniet van een geweldige reis in de wereld van aroma’s met onze Provençaalse wijnen, appelsap en lokale producten.

Tijd 1,5 uur

Prijs

volwassenen € 10,-

12-18 jaar € 5,-

< 12 jaar gratis

3/4 wijnen worden geproefd in de wijnkelder.