Ik ben weer terug aan de kust, thuis in Saint Raphael! Eigenlijk al een tijdje en er is alweer heel veel gebeurd … Leuke dingen, niet leuke momenten, spannende tijden en natuurlijk ook saaie dagen. Zoals het leven is?.

Om te beginnen met de allermooiste ervaring van de afgelopen tijd. Mijn broer is samen met mijn kleine neefje Nolan spontaan op het vliegtuig gestapt om een heerlijke week met ons samen te zijn! Wat was dat fijn zeg. De hele week met de kleine om-poppen, beetje wandelen, spelen en heel veel knuffelen. En ook heel gezellig met broer natuurlijk! We hadden elkaar bijna een jaar niet gezien dus we hebben het er even flink van genomen. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de weer met de kleine en op deze manier had broer ook een beetje ‘extra’ vakantie?.

Gelukkig loopt het ook het opstarten van Vivez le Sud voortvarender dan vorig jaar. Ik heb nu een samenwerking met 11 bedrijven en heb daarmee ca. 25 activiteiten die ik aanbied aan de vakantiegangers. Ik ben hiervoor een brochure aan het maken en ga deze verspreiden bij voornamelijk vakantievilla’s en appartementen in de omgeving van Fréjus. Daarvoor ben ik bezig met het opzetten van een netwerk van verhuurders die de brochure willen promoten en dat loopt goed!

De meeste activiteiten staan al op deze site en ik heb een facebookpagina Vivez le Sud aangemaakt die je natuurlijk altijd kunt liken als je me wilt volgen Vivez le Sud | Facebook. We zullen zien wat deze zomer brengt!

Het laten groeien van Vivez le Sud kost tijd en ik heb toch een basisinkomen nodig dussss… Ik ga deze zomer als ‘poolgirl’ aan de slag bij een vakantievilla. Iedere morgen mag ik in alle vroegte de terrassen, de zwembaden en de tuin klaarmaken, zodat de gasten weer een relaxte vakantiedag mogen hebben. Dit doe ik trouwens met een groep leuke collega’s en ik ben ’s middags/avonds vrij voor mijn andere werkzaamheden?.

Want ik ga natuurlijk ook mijn ouders helpen deze zomer! Bovendien geef ik pilates-lessen en hoop dit verder uit te breiden. Mijn pilates-aanbod komt ook in mijn brochure te staan dus wie weet wat voor beweging daar in komt.

Ondertussen ben ik weer in allerlei papiermolens van de Franse bureaucratie verstrikt geraakt, heb ik mijn eerste prik gehad en geniet ik van het feit dat ook hier alles weer langzaam open gaat.

Ik weet zeker dat ik minder bruin worden dan vorig jaar, maar zie wel véél meer toekomst perspectief en dat is mooi!

A bientôt

Ilse

Categorieën: blog