Massage aan huis

Geniet van een heerlijke “massage aan huis” tijdens uw verblijf aan de Côte d’Azur. Kom tot rust bij de massages van Evidence. Steeve Bandini biedt je een diversiteit aan massages  waarna je een gevoel van totale ontspanning zult ervaren .

‘Een deur open naar ontspanning en loslaten…’

HYPOTENUSE MASSAGE

Deze massage biedt Zweedse en Californische technieken. De lange en diepe bewegingen bieden fysieke, psychische rust én natuurlijke balans.

BALINESE  MASSAGE

Met zachte en ontspannen strokes wordt de bloedsomloop gestimuleerd en kalmeert het vermoeide spieren.

HAWAIIAANSE MASSAGE

Strijk, draai-, druk- en kneedtechnieken wisselen elkaar af bij deze intensieve sessie. Het biedt geweldige ontspanning en een goede energiecirculatie.

ONAVI MASSAGES *

Ontdek deze massage geïnspireerd op vibratie- en golftechnieken uit Azië en Zuid-Amerika. De massage biedt steun bij het loslaten van hoge stress in lichaam en geest. 

CHINESE MASSAGE*

Het stimuleren van de energiestromen door te focussen op specifieke drukpunten staat centraal bij deze massage. Het vermindert stress, ontspant en biedt een gevoel van welzijn.

SEGMENTALE MASSAGES

Wil je een massage voor verlichting van vermoeide benen of ontspanning van rug en schouders? Dat kan! Jij kiest welke lichaamsdelen worden behandeld tijdens de sessie.  

*De sessie kan zowel gekleed als ongekleed.

Prijzen

Aan huis 85,- per uur

Bij het cabinet 70,- per uur

Bij het cabinet worden bovendien de Hindu Essentiel Masssage (1,5 uur,  € 120,-) en de Massage Pierres Chaudes (1,5 uur, € 90,-) aangeboden. Deze massages zijn niet mogelijk aan huis.

Vraag: wat zijn de kosten aan huis voor 1,5 en 2 uur?