Het winterseizoen 2020/201 zit erop! hou ons in de gaten voor het nieuwe winterseizoen 2021/2022.

Ontdek het Franse Les Trois Vallées met haar eindeloze pistes en prachtige vergezichten. Hele dagen op pad en genieten van de sneeuw, de bergen en de heerlijke winterzon op je gezicht. Samen met vrienden en familie lekker in beweging en aan het eind van de dag bij de openhaard de verhalen delen onder het genot van een hapje en drankje. Met als afsluiting een heerlijk diner in jouw eigen chalet. Wat wil je nog meer!

Les Menuires

Les Menuires is de ideale uitvalsbasis voor iedereen, van beginner tot vergevorderde skiërs, snowboarders, kinderen én voor mensen die helemaal niet op de latten willen staan. In de omgeving zijn prachtige sneeuwwandelingen te maken, ritjes op de sneeuwscooter of een bijzondere mountainbike-route fietsen. De meeste accommodatie verhuurders, skileraren, winkel-, bar- en restauranteigenaren zijn locals en bieden je een warm welkom om te genieten van jouw vakantie in de bergen.

Les Trois Vallées

Dit mooie skigebied heeft meer dan 600 kilometer aan aaneengesloten pistes en is daarmee het grootste skigebied van Europa. 80% van de pistes ligt boven 1800 meter en het gebied heeft meer dan 160 skiliften. Reberty Village is vlakbij de gondellift van Les Bruyères. Vanaf deze lift ski je zo naar oorden als Courchevel, Val Thorens en Méribel.