Geniet van een heerlijke skivakantie in de Trois Vallées en verblijf in één van de luxe chalets in het gezellige Reberty Village. Deze chalets van alle gemakken voorzien en liggen dichtbij de piste waar vanuit je het prachtige skigebied kunt ontdekken’. Natuurlijk wil je ook genieten van lekker eten en drinken tijdens je verblijf.

Chalet Catering

Tinwimchaletcatering maakt jouw vakantie nog comfortabeler met catering aan huis! Speciaal voor jou bieden we diverse cateringservices voor jullie chalet. Van all-inclusive catering tot het verzorgen van alleen een ontbijt of diner, van dagelijkse catering tot het afnemen van één diner tijdens jullie verblijf. We verzorgen de catering volledig naar jouw wens.  

All inclusive catering

Met deze service bieden wij een heerlijk ontbijt, een uitgebreid 3-gangen diner en staan de dranken de hele dag voor je klaar (fris, wijn, bier, koffie en thee). Op de dag van aankomst ontvangen wij jullie met koffie en patisserie en bij het openingsdiner heten we je van harte welkom met een feestelijk glas champagne. Een fijne start van een mooie wintersportvakantie!

Prijzen all-inclusive catering (per persoon per dag)

Volwassenen€ 80,-
Kinderen 
0 t/m 3 jaargratis
4 t/m 8 jaar€ 32,50
9 t/m 12 jaar€ 50,-
Exclusief 
Likeuren€ 4,- per glas
Sterke drank€ 5,- per glas

Catering 2 of 3-gangen diner

Heb je de hele dag op de ski’s gestaan en geen zin meer om zelf te koken? Wij koken voor jullie! Het menu bestaat een twee of drie-gangen diner inclusief 1 fles wijn per drie personen en koffie/thee. 

Prijzen 3-gangen diner (per persoon)

Volwassenen€ 42,50
Kinderen 
0 t/m 3 jaargratis
4 t/m 8 jaar€ 17,50
9 t/m 12 jaar€ 22,50
Exclusief 
Likeuren€ 4,- per glas
Sterke drank€ 5,- per glas

Prijzen 2-gangen diner (per persoon)

Volwassenen€ 29,50
Kinderen 
0 t/m 3 jaargratis
4 t/m 8 jaar€ 12,50
9 t/m 12 jaar€ 17,50

Prijzen dranken

Fris€ 2,50
Wijn per glas (rood, wit, rosé)€ 4,-
Wijn per fles (rood, wit ,rosé)€ 19,50
Bier€ 3,50
Speciale koffie€ 7,50
Digestief€ 5,-

Catering ontbijt

Wil je ’s morgens zorgeloos en goed gevuld op pad? Wij zorgen ervoor dat er een uitgebreid ontbijt voor jullie klaarstaat!

Prijzen ontbijt (per persoon per dag)

Volwassenen€ 15,-
Kinderen 
0 t/m 3 jaargratis
4 t/m 8 jaar€ 4,50
9 t/m 12 jaar€ 7,50

Algemeen

Onze cateringservices zijn 7 dagen per week beschikbaar. In overleg met jouw stellen we het aantal cateringdagen naar jullie behoefte vast. In overleg wordt er uiteraard rekening gehouden met aangepaste voedingspatronen van onze gasten.

Over ons

Wij zijn Tiny en Wim Veneklaas en we zijn twee professionals in de horeca en het toerisme. Met Tinwimchaletcatering hebben we al meer dan 15 jaar ervaring in het cateren van skichalets in de mooiste wintersportgebieden van Europa. Bovendien exploiteren we aan de Côte d’Azur het zomerverblijf Villa Perle de la Mer in St. Aygulf (www.perledelamer.com). Gastvrijheid en service-gerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel en wij willen ook jou een fijne en onbezorgde vakantie bieden.

Wil je meer informatie en/of reserveren? Neem contact op met Tiny en Wim Veneklaas, mail; tinwimchaletcatering@gmail.com, telefoon; +33 (0)6 373 71 347.