De gemiddelde kamerprijs per persoon per nacht is € 97,50 inclusief uitgebreid ontbijt, drie keer 3-gangen diner, koffie/thee, toeristenbelasting en op basis van een verblijf van 7 nachten. In het overzicht vind je de omschrijving en exacte prijs per persoon, per kamer. In overleg is een langer of korter verblijf altijd mogelijk.

Eerste etage

Amber is een ruime tweepersoonskamer uitgerust met een Kingsize tweepersoonsbed, TV, douche, jacuzzi en gescheiden toilet. De kamer heeft een ruim balkon met uitzicht op zee. Prijs: € 136,50 per persoon per nacht op basis van gebruik door twee personen.

Parel is een ruime twee persoonskamer uitgerust met een Kingsize tweepersoonsbed, TV, douche, ligbad en gescheiden toilet. De kamer heeft een ruim balkon met uitzicht op zee. Deze kamer is ook geschikt voor vier personen dankzij een extra ruimte met stapelbed. Prijs: € 136,50 per persoon per nacht op basis van gebruik door twee personen. Extra personen zijn € 40,- per persoon per nacht.

Jaspis is een ruime tweepersoonskamer uitgerust met een Kingsize tweepersoonsbed, TV, douche, ligbad en gescheiden toilet. De kamer heeft uitzicht op een bomenwal. Er is geen terras aanwezig. Prijs: € 97,50 per persoon per nacht op basis van gebruik door twee personen. 

Begane grond

Opaal is een tweepersoonskamer uitgerust met een tweepersoonsbed, TV, douche en gescheiden toilet. De kamer heeft een ruim privé terras met uitzicht op een bomenwal. Prijs: € 87,50 per persoon per nacht op basis van gebruik door twee personen.

Souterrain

Calciet is een ruime tweepersoonskamer uitgerust met een Kingsize tweepersoonsbed, TV, douche en gescheiden toilet. De kamer heeft een ruim terras met uitzicht op de tuin. Prijs: € 97,50 per persoon per nacht op basis van gebruik door twee personen.

Larimar is een ruime tweepersoonskamer uitgerust met een Kingsize tweepersoonsbed, TV, douche, ligbad en gescheiden toilet. De kamer heeft een ruim terras met uitzicht op de tuin. Prijs: € 107,50 per persoon per nacht op basis van gebruik door twee personen.

Robijn is een tweepersoonskamer uitgerust met een tweepersoonsbed, TV, douche en gescheiden toilet. De kamer heeft een ruim privé terras met uitzicht op een bomenwal. Deze kamer is ook geschikt voor drie personen dankzij extra ruimte met een éénpersoonsbed. Prijs: € 93,50 per persoon per nacht op basis van gebruik door twee personen. De prijs voor een extra persoon is € 50,- per nacht.

Adamiet is een twee persoonskamer uitgerust met een tweepersoonsbed, TV, douche en gescheiden toilet. De kamer heeft uitzicht op de zijkant van de tuin met een bomenwal. Er is geen terras aanwezig. Prijs: € 62,50 per persoon per nacht op basis van gebruik door twee personen.